Yhteistyössä

Nämä sydämellä valitut, hyviksi havaitut ja kallisarvoiset yhteistyökumppanit ovat tärkeitä työni mahdollistjia.

KUNTOMO Kuntokeskus, jossa on hyvät puitteet valmentamiselle ja moniammatillinen henkilökunta pullollaan koulutusta ja kokemusta. Kuntomossa saan toteuttaa ideoitani ja ammattitaitoani arvostetaan.

TANSSITTAMO Kaunis, tunnelmallinen hyvinvarusteltu tanssi/joogasali, josta ei koskaan ole kiire kotiin. Tanssittamolla ilmassa leijuu suopeutta, riemua, mystiikkaa sekä sopiva ripaus kuningatarenergiaa.

OULU-OPISTO Iso ja vakaa toimija, jonka opinto-oppaaseen pääsemisestä haaveilin aloittevana jumppaohjaajana. Laaja-alaisuudestaan huolimatta ihmisläheinen ja mukautumiskykyinen.

VUOLLE-OPISTO Monipuolinen ja lämminhenkinen opisto, jossa asiointi työntekijänä(kin) on helppoa ja porukan yhteinen innostuneisuus tarttuu. Vastaanottavainen kaikille ideoille!

NATUREST Vimmaa, voimaa ja valoa -retriitin arvokas aisapari. Luotettava, samanhenkinen ja aikaansaava yrittäjäystävä, jonka kanssa ollaan jaettu lukuisia onnellisia ja sykähdyttäviä retriittihetkiä.

OLO.FIT Verkossa toimiva liikuntakeskus, epäilemättä Suomen paras ja halvin. Joustava ja näppärä kumppani, jossa hommat hoituu ammattitaidolla ja osaamiseeni ohjaajana luotetaan.

LUOVA LIVING Visuaalinen taiteentekijä nettisivujeni kuvien takana. Toimija, joka pursuaa luovuutta, luonnollisuutta ja tekemisen meinikiä. Taitava ja joustava käsityöläisyyden moniosaaja.