Jee! -hetkiä ja asiakaspalautteita

Onko mikään arvokkaampaa kuin aika? Suhtaudun nöyrällä ja kiitollisella mielellä siihen, että ihmiset antavat aikaansa minun käyttööni. He järjestelevät arkeaan, pakkaavat reppunsa, taivaltavat läpi tuulen ja tuiskun, maksavat pääsymaksun ja saapuvat kerta toisensa jälkeen tunneille ja tapahtumiin, joissa olen ohjaamassa. Tai kutsuvat minut vierailulle työpaikoille, tapahtumiin tai koteihin. 

Arvostan sen tosi korkealle ja teen aina parhaani. Tälle sivulle olen koonnut muutamia kertomuksia siitä, miten hienoilla tavoilla minun ja asiakkaideni energiat ovat kohdanneet. 

Ennen valmennukseen osallistumista tilanne oli se, että työpäivän jälkeen väsytti, nukkuminen oli heikkoa ja diabetes kolkutteli olkapäällä. Osallistuin Merjan valmennukseen motivoituneena tekemään muutoksia. Ruokapäiväkirjan ja keskusteluiden pohjalta Merja kertoi mikä menee hyvin ja missä voisin tehdä parempia valintoja. Kahden kuukauden yhteistyön jälkeen lääkäri oli ihmeissään, että mitä on tapahtunut, koska veriarvot olivat parantuneet huomattavasti. Tapahtui Merjan valmennus! Viskeraalirasvan osuus pieneni ja diabetes on toistaiseksi selätetty.

Marika, 54

varhaiskasvatuksen opettaja

Merja on ollut lempijoogaohjaajani jo toistakymmentä vuotta. Hän opettaa lempeästi rautaisella ammattitaidolla. Merjan joogassa arvostan rauhallista, turvallista ja elämäniloista ohjausta, joka välittyy myös nettituntien kautta. Kropalle ollaan ystävällisiä, mutta sitä saa haastaa ja siihen saa joogasta voimaa. Merjan tunnit ovat joogaa parhaimmillaan! 

Leena, 51

tulkki

Olen osallistunut nyt jo useampaan Vimmaa, voimaa ja valoa -retriittiin ja tulen aina kotiin sillä mielellä, että olen oikeasti kiitollinen tästä kropastani joka pystyy ja jaksaa vaikka mitä. Tämä siksi, että Merjan ohjaus ei ole tärkeilevää joogapönötystä vaan hän ohjaa lempeästi, kannustavasti ja viisaasti. Retriiteistä on tullut minulle myös tärkeitä ihmiskohtaamisten vuoksi. Ihan perusasioita kuten jutustelua, ulkoilua ja ruokailua yhdessä, mutta myös oikeasti uusia ystäviä. Toivottavasti vedätte näitä pitkälle tulevaisuuteen, tulen aina kun voin! 

Karoliina, 44

kirjanpitäjä

Syksyn henkilökunnan koulutus- ja virkistyspäivässä oli Merjan osuus, jossa hän toi esiin hyvän arjen eväitä. Tavoitteena oli tuoda henkilökunnalle ymmärrystä ja ajatuksia siihen, kuinka tärkeää itsestä huolehtiminen on ja kuinka se onnistuu ihan meiltä jokaiselta ihan pienilläkin teoilla. Haasteenamme on ollut saada ymmärrystä siihen, että kokonaisvaltainen hyvinvointi auttaa jaksamaan arjessa – niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Merja toi kauniisti ja asiantuntevasti, lämmöllä ja rakkaudella esiin niin tutkittua tietoa kuin omakohtaista kokemusta ja asiantuntemusta. Harmi, että aika oli lopulta aivan liian lyhyt! Henkilökunnalta saimme palautetta Merjan lämpimästä koulutustyylistä, vahvasta asiantuntemuksesta sekä kokonaisvaltaisesta ryhmän huomioimisesta. Lisäksi kiitettiin puheenvuoron laaja-alaisuutta ja syvällisyyttä.

Tänä päivänä tietoa hyvinvoinnista ja jaksamisesta tulee niin monesta kanavasta ja niin monisisältöisesti, että hyvän arjen eväiden selkeys ja yksinkertaisuus unohtuvat meiltä helposti. Tuntuu myös hieman haasteelliselta ymmärtää, miksi haemme hyvää oloa ja voimaantumista ns. elämystehtailusta, kun hyvänolon peruspilarit ja kantavuus löytyisivät ihan siitä omasta elämästä – perusasioista.

Yritysvierailu

syksy 2023

Halusimme tarjota koulumme väelle mahdollisuuden kokeilla joogaa ja saimme Merjan pitämään tunnin meille. Yhden tunnin kokeilusta tuli lopulta viiden kerran mittainen, kun sana kiiri ja lisätunteja toivottiin aina lisää. Merjan ohjauksesta tuli osallistujilta paljon positiivista palautetta. Suosittelen! 

Kouluvierailu

syksy 2023

O