Perhe-erkkajooga

Loppuunmyyty

Perhe-erkkajooga on kehitysvammaisen ja läheisen aikuisen yhteinen joogatunti. Molemmat joogaavat omilla matoillaan ja tekevät harjoituksia sekä yksin että yhdessä. Mitään ei tarvitse osata ennakkoon eikä ole tarpeen olla notkea tai hyväkuntoinen. Tule sellaisena kuin olet.

Erkkajoogatunti sisältää samoja elementtejä kuin yleiset joogatunnit eli hengitysharjoituksia, joogaliikkeitä ja rentoutusharjoituksia. Lisäksi tuntia elävöitetään erilaisilla luovilla hetkillä, kuten musiikilla, tanssilla tai vaikka piirtämällä. Jos haluaa, mukavia liikkeitä voi keksiä myös itse!

Tämä perhe-erkkajoogakurssi on tarkoitettu yli 16v kehitysvammaisille. Läheinen aikuinen voi olla kummi tai mummi tai kuka vain sopiva joogakamu. Erkkajooga on soveltavaa ja sensitiivistä joogaa, jossa jokainen harjoittelee oman tuntemuksensa mukaan.  

Neljän kerran joogakurssi toukokuussa, tiistaisin klo 17
- Kurssipäivämäärät 7.5., 14.5., 21.5. & 28.5.
- Harjoituksen kesto 45 min
- Paikkana Kuntokeskus Kunto Ykkönen, Kansankatu 47, Oulu.
Kunto Ykkönen ei ole täysin esteetön: Ulko-ovelle johtaa ramppi. Sisätiloissa on kynnyksiä. Esteetöntä vessaa ei ole.
- Neljän kerran kurssin hinta 79e/kaksikko
- Mukaan mahtuu viisi kaksikkoa ja kurssi toteutuu, jos kolme kaksikkoa ilmoittautuu :)

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää tai tärkeää kerrottavaa, kirjoittele asiasi tilauksen lisätietokenttään tai laita viesti os. jeebymerja@outlook.com Lue tilauksen yhteydessä verkkokaupan käyttöehdot. Liikuntaetuudet eivät käy tämän kurssin maksuvälineenä.

Pukeudu joogatunnille mukaviin, joustaviin ja lämpimiin vaatteisiin. Joogassa ei käytetä jalkineita. Jokainen osallistuja tarvitsee mukaansa joogamaton tms. alustan. Jos haluaa, voi mukaan ottaa myös viltin ja pienen tyynyn loppurentoutusta varten.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry

79,00 €
Hinta sis. ALV