Naurujooga 28.5.2024

Loppuunmyyty

TARJOUS: kaksi yhden hinnalla! Lunasta yksi paikka ja kirjoita lisätietoihin, kuka tulee kanssasi virittäytymään naurutaajudelle. :D

Tervetuloa Naurujoogaan!

Miksi ihmeessä nauraa ilman syytä? Onhan meille suomalaisille opetettu, että "ennemmin räkänokastakin mies tulee kuin tyhjän naurajasta" tai että "itku pitkästä ilosta" ja muuta kamalan lannistavaa ja tylsämielistä. Äänekkäästä naurusta on ehkä joskus jopa toruttu ja annettu ymmärtää, että estoton hekottelu ei ole suotavaa. Voi kuinka väärässä kaikki nämä höpöhöpöohjeet ovatkaan!


Nauru mm:

-> parantaa hapensaantia, edistää lymfakiertoa ja hoitaa vagushermoa

-> kohentaa sydämen terveyttä, vilkastuttaa verenkiertoa ja laskee verenpainetta

-> vähentää stressiä, parantaa mielialaa ja tuottaa hyvän olon hormoneja

-> vahvista vastustuskykyä, auttaa vähentämään kipua, vähentää stressihormoneja

-> yhdistää ihmisiä, auttaa jaksamaan arjessa ja tuo elinvoimaa


Keho ei erota, onko nauru spontaani vai tietoisesti aloitettu eli naurun terveyshyödyistä pääsee nauttimaan, vaikka ei (aluksi) yhtään naurattaisi. Terveyshyötyjen saamiseksi naurun olisi kestettävä ainakin 10-15 minuutin ajan ja kummuttava syvältä vatsanpohjasta asti. Spontaani nauru kestää yleensä vain 3-4 sekuntia. Naurujoogassa nauramme pidättelemättä ja syvältä, niin että pallea liikkuu, verenkierto elpyy ja lihakset rentoutuvat! Jokainen saa nauraa tavallaan.

Lunasta paikkasi kevään ha-ha-hah-hauskimmille tunneille!

-> Naurujooga 28.5. (ja 21.5.)
-> Paikkana Tanssitila K2, Hi-hih-Hiukkavaarassa
-> Klo 19-19:50, hinta 15e/kerta

Pukeudu mukaviin ja joustaviin arkivaatteisiin ja ota mukaasi joogamatto ja vesipullo. Myös pieni tyyny ja viltti ovat ihanat lisät lopun naurumeditaatiota ja rentoutusta varten.

HUOM! Liikuntaetuudet eivät käy näiden tuntien maksamiseen, koska naurujoogaa ei lueta liikuntapalveluksi.

Muista klikata ostoskoriin molemmat tunnit erikseen, jos haluat naureskella sekä 21. että 28. päivä. Eee-he-heee!

Naurujooga ei opeta nauramaan vaan mahdollistaa tilan, missä nauraa. Harjoitus ei perustu huumoriin, vitseihin tai komiikkaan vaan nauramme ihan vaan nauramisen ilosta.

Nämä naurujoogatunnit sopivat kaikille, jotka pystyvät harrastamaan liikuntaa. Toisin sanoen, jos sinulla on jokin vaiva, joka estää esim. kävely- tai pyörälenkeillä käymisen (esim. sydänvaivat, verenvuodot, loppuraskaus, leikkauksesta toipuminen, flunssa) tai koet tunnetilojen vaihtelut hyvin vahvasti (myös epilepsia), kysy lääkärin mielipidettä ennen tunnille osallistumista.

Tuu ihmeessä mukaan, nauru pidentää ikää!

Tylsä pikkupräntti: Muista lukea sopimusehdot!

15,00 €
Hinta sis. ALV