Ihanuuksien ihmejooga

Loppuunmyyty

Maailma on joskus kova ja arki armoton. Vastapainoksi Ihanuuksien ihmejooga on lempeyttä ja lämpöä tulvillaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään etkä erityisen hyvää kuntoa.

> Tunti on joogaliikkeiden virtausta. Notkistellaan niveliä, oiotaan jäseniämme ja murtaudutaan ulos siitä muotista, mihin arki meidät ahdistaa. Venytetään, vanutetaan ja vatkataan. Jooga-asennoissa tavoitteena ei ole kopioida tiettyä muottia vaan tunnustella omaa hyvää oloa edistäviä versioita liikkeistä.

> Hengitys on supervoima! Jo muutama syvä hengitys aktivoi vagushermoa, joka puolestaan on merkittävässä roolissa palautumisessa, rentoutumisessa ja stressinhallinnassa. Hengittää voi yksin, yhdessä tai vaikka musiikin tahtiin tai liikkeeseen liitettynä. Hengitäpä heti oikein syvään!

> Yhden naisen hihhuliorkesterini keikkailee mielellään joogatuntien tunnelmanluojana (huumoria). Musiikki stimuloi aivojen palkitsemisjärjestelmää ja vapauttaa mielihyvähormoneja (totta). Äänet saavat aikaan erilaisia mielikuvia ja niiden matkassa voi päästä pitkällekin retkelle.

> Mikä tekee joogasta joogaa? Joogaharjoitus ei tarkoita vain tiettyjen asentojen toistamista tietyssä järjestyksessä. Joogan päämääränä on tuottaa hyvää oloa, lisätä Sattvaa. Ihanuuksien ihmejoogassa ei ole pakko tehdä yhtään mitään. Mutta saa tehdä vaikka mitä.

Tervetuloa nautiskelemaan! Pukeudu mukavasti, lämpimästi ja joustavasti.
Oma joogamatto/jumppa-alusta/retkipatja mukaan.

Tärkeät pikkujutut:

Paikkana Tanssitila K2, Hiukanpiha 25

Helmikuussa, tiistaisin klo 18:00
(6.2., 13.2., 20.2. & 27.2.)
Harjoituksen kesto 70 min

Hinta 60€/kurssi

Maksutapoina:
lasku: lähetän laskun sähköpostiisi
tilisiirto: siirrä summa tilille
liikuntaetuudet Epassi, Smartum tai Edenred: kirjoita tilauksen viimeisessä vaiheessa lisätietokenttään liikuntaedun nimi. Etsi liikuntaetusi sovelluksesta Jee! by Merja ja siirrä saldoa

Jos jokin kohta arveluttaa, laita viestiä info@jeebymerja.com

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä lue käyttöehdot.

Jee! <3

P.S. "Lumiukko" kuvassa havainnollistaa hengitystä. Hengitä ensin vatsaan, sitten rintakehään ja lopulta kulmakarvojen väliin. Palaa alkuun ja toista.

60,00 €
Hinta sis. ALV